✅ Безплатно връщане до 7 дни с готова товарителница в пратката 📦 Безплатна доставка на всички поръчки над 70лв
Кошница 0

Обмен на непотребните Ви вече детски дрехи и пособия SoSocial "Вземи детска дрешка с усмивка"

Предай нататък

Скъпи родители,

И тази година на нашето събитие SoSocial „Вземи дрешка с усмивка” vоl.2 заедно с Вас и SOHO Sofia сътворихме едно истинско вълшебство – това на обмена на детски дрехи между родители, които искат да предадат нататък и да завещаят на децата си един по-добър свят.

SoSocial“Вземи дрешка с усмивка” vol. 2 - какво се случи?

Щастливи сме да споделим, че бяхте над 150 семейства, които прегърнаха идеята на Скрито в Скрина и вдъхнаха нов живот на детските дрехи, които вече не са Ви потребни. И сме още по-щастливи, когато го правим заедно с грижа за околната среда и мисията да осигурим едно по-светло бъдеще на децата ни.

Може би се чудите защо се вълнуваме всяка година, когато организираме това събитие? Именно заради неповторимата енергия, която носи срещата ни с толкова съмишленици, които подкрепят с действие идеята за устойчив начин на живот и по-отговорната консумация на детските дрехи. Заедно успяхме да доставим радост на много семейства, като дарихме 75кг. детски дрехи чрез "Съвета на жените бежанки в България".

Защо го организираме?

Нашата основна цел е заедно да намалим съвременния екологичен отпечатък и да покажем на все повече родители като нас, че грижейки се за природата, могат да обличат децата си със здрави, красиви, маркови дрехи втора ръка и по този начин да променим погледа върху секънд хенд детската мода.

Да виждаме, че сме полезни с нашата дейност е това, което ни води напред в годините и ни доказва смисълa на ценностите ни. Всеки път, когато вие вземете блуза, рокля, панталон или друга детска дреха втора употреба, вие и давате нов живот, спестявате ценни ресурси на планетата и допринасяте за един по-чист свят. И същевременно възпитавате децата си още от малки в любов и грижа към планетата, превръщайки ги в отговорни млади личности.

Заедно да предадем нататък

Надяваме се, че все повече хора ще осъзнаят как голямата промяна започва с една малка стъпка – да обменим забравените в скрина детски дрехи, да ги превърнем в нечии съкровища и да станем част от една общност с вдъхновяваща визия и истински ценности.

Да предадем нататък е толкова простичко, но изключително важно послание, което предвещава едно различно възприятие на света с мисъл за бъдещето, което самите ние създаваме. Благодарим на тези от Вас, които споделят и подкрепят нашите ценности! Вярваме, че заедно с ваша помощ и малки стъпки, ще завещаем един по-добър свят на тези след нас.

Събитието тази година ни зареди с позитивизъм и ни донесе надеждата, че все повече съмишленици предават нататък идеята на Скрито в Скрина и така ставаме посланици на доброто.

Автор и текст Румяна МетодиеваПредишна публикация Следваща публикация


Оставете коментар

Имайте предвид, че всички коментари се преглеждат и одобряват от модератора преди да бъдат публикувани

Liquid error (layout/theme line 382): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid