✅ Безплатно връщане до 7 дни с готова товарителница в пратката 📦 Безплатна доставка на всички поръчки над 70лв
Кошница 0

Празнични идеи за незабравими мигове с Вашите деца

идеи

     Какво са празниците за всеки един от нас? Приказна магия, грейнали детски лица, великолепни подаръци и най-вече безценно време прекарано с любимите хора.

     Нашите деца се вълнуват много през коледните дни, нетърпеливи да разопаковат така дългоочакваните подаръци, оставени под елхата от Белобрадия Старец. Какво по-хубаво от това да сме част от тяхното приключение, да им доставим радост, да ги изненадаме с незабравимо преживяване, да натрупаме скъпи спомени заедно ?

     Знаем, че е добре да стимулираме любознателността, артистичността  и креативността у децата, като им предложим разнообразни дейности, от които да изберат. Имаме 5 оригинални идеи къде да заведете малчуганите през коледната ваканция, сред които всяко дете ще открие нещо, което да го заинтригува.

  1. Музейко - Децата ще открият цяла вселена от интересни кътчета на различни теми: природа, древни гиганти, космос и много други. Препоръчваме ви коледната работилничка посветена на най-обичания  от децата елен Рудолф, където ще научите дали той наистина има сини очи и червен нос.
  2. Планетариума - Най-сетне София може да се похвали със собствен Планетариум. Магията на космоса се разкрива пред най-малките с прожектиране на анимационни филми. Не пропускайте да научите повече за Вселената, Земята и океаните като посетите това вълшебно място с Вашето дете. 
  3. Леден парк София – Ако не сте се качвали на зимни кънки от дете сега е моментът да го направите. В нашата столица вече се помещава най-голямата ледена пързалка на Балканите приказно украсена с  празнични светлини за повече настроение. От 1 януари децата, малки и големи, ще могат да се насладят на ледени приключения. Скачайте в кънките и се забавлявайте заедно!
  4. Спектакъл Лешникотрошачката – Чувството за нас, родителите, влизайки в операта е вълшебно, атмосферата е неповторима. Така е и за децата, те също откриват едно особено очарование в софийската операта, а колко е прекрасно да им покажем и изяществото на балета и музиката. И тази година неостаряващата класика „Лешникотрошачката“ е в програмата на Софийска опера и балет, остава Ви само да купите билети и да се потопите в красотата на танца.
  5. Коледен трамвай в София – Едно вълнуващо пътуване заедно с Дядо Коледа и Снежанка из софийските улици с подаръци и весел детски смях. От 19 до 23 декември подарете на детето Ви това коледно приключение и заедно преоткрийте колко забавно може да бъде да се повозите на трамвай, и то не какъв да е, а Коледен.
  6. И какво по-хубаво от това, на топло и уютно, у дома да приготвим с мъниците  домашни сладки с празнични формички, които да украсим заедно – забавен и щастлив момент, който може да запечатате на снимка или на видеоклип. За Вас сме подбрали няколко празнични рецепти:

Скрито в Скрина Ви пожелаваме истинско коледно вълшебство във Вашите домове !

Автор и текст Румяна Методиева



Предишна публикация Следваща публикация


Оставете коментар

Имайте предвид, че всички коментари се преглеждат и одобряват от модератора преди да бъдат публикувани

Liquid error (layout/theme line 382): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid