Кошница 0

Няколко Думи за Бъдещето на Скрито в Скрина!

мисия

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Вече почти 4 години ние в Скрито в Скрина работим неуморно и с голям ентусиазъм, за да направим презареждането на детските гардероби всеки следващ сезон много по-лесно, удобно и изгодно за родителите. За нас, хората, които всеки ден се трудим за случването на това, Скрито в Скрина не е просто бизнес, а истинска мисия. Започнахме това начинание с идеята да помогнем на майките и татковците да се освободят от ненужните, запазени дрехи на децата си без да се налага да ги изхвърлят в кофите за боклук и в същото време да ги олесним в купуването на красиви и качествени детски дрехи на цени в пъти по-ниски от тези, които биха намерили по традиционните магазини. Но не само - идеята ни е, докато правим всичко това, да помогнем и на родителите, които не могат да си позволят да купят на децата си дрехи, дори на цени от по 5лв, 6лв, 7лв. За тях създадохме дарителските ни кампании и сме много щастливи и горди да споделим с вас, че С ВАША ПОМОЩ, стотици килограми дрехи отидоха като дарение точно при такива семейства. И понеже зад това начинание има и една много по-голяма идея - идеята да се научим да използваме ресурсите ни разумно, да рециклираме и да пазим планетата ни, ние си поставихме за цел да насърчим възможно повече хора да помислят върху това и да предприемат действия в тази посока!

 

ДА, ОПРЕДЕЛЕНО ЗА НАС СКРИТО В СКРИНА НЕ Е БИЗНС,
А НАЧИН НА ЖИВОТ!

 

 

За съжаление, обстоятелствата налагат ние двете, Кристина и Борислава, да се разделим със Скрито в Скрина. Това решение беше взето в началото на тази година, когато се случиха куп неща и се наложи да си дадем сметка, че Скрито в Скрина е проект, който изисква работа на повече от пълен работен ден и не може да бъде съвместено с друга целодневна работа. През цялата 2018г. Борислава умело лавира между работата в Скрина и работата й като архитект на свободна практика, но често се налагаше да работи по 12 часа на ден. След това, през февруари тази година, тя стана майка на прекрасно момченце и съвсем естествено реши да се посвети изцяло на него за известно време. Аз пък (Кристина) поех голям маркетингов проект, който е мечтата за всеки маркетолог и който не бих могла да пропусна като възможност (да, във времето, което не прекарвам в Скрито в Скрина, аз съм онлайн маркетинг специалист :)) И понеже аз самата имам 2 деца, които растат твърде бързо, ми се иска да мога да им отделя нужното време. А Скрито в Скрина наистина не е проект, който може “да се върти” междо другото! През изминалите 4 години бизнесът продължаваше да расте и въпреки, че и екипът ни се разрастна и то все с много отговорни, работливи и отдадени хора, за нас с Борислава ставаше все по-трудно да се разкъсваме между Скрина и другите ни задължения, и да управляваме бизнеса от разстояние. Затова взехме решение, че ще продадем Скрито в Скрина като надеждата ни беше, че ще го оставим на някого, който е толкова мотивиран и ентусиазиран да работи по този проект и да го развива, колкото сме ние двете. Макар и да имаше не малък интерес към бизнеса в последните месеци, до този момент не сме намерили подходящ купувач, който да е готов да прекарва целия си работен ден в Скрито в Скрина и  да продължи това, което ние правим ежедневно.Затова, в следващите 2 месеца ние продължаваме търсенето. Ако вие самите познавате някой, който е на кръстопът, мечтае за собствен бизнес, но не знае от къде да започне, има отношение към това, което правим в Скрина и е геотов да работи здраво, молим ви, свържете го с нас! Няма нищо, което да искаме повече за Скрито в Скрина от това да го оставим в добри ръце!

Ако, обаче, не успеем да намерим нов стопанин на Скрина, ще затворим магазина в началото на Октомври. За да се подготвим за този момент, ще започнем постепенно да разпродаваме дрехите в магазина. Така че още от днес, можете да направите поръчката си в Скрина и да 
вземете -40% отстъпка за всички дрехи в кошницата ви. Необходимо е само да въведете промо кодSALE40. Следете имейла си, страницата ни във Facebook и сайта ни за допълнителни намаления и разпродажби в следващите седмици!

Ако пък има нещо, което отдавна стои в списъка ви с ЛЮБИМИ неща в Скрина, но цената никак не ви устройва, изпратете ни вашата оферта за този артикул във Facebook и ние ще се постараем да ви го доставим на избраната от вас цена! В крайна сметка, нали това ни е работата - да ви помогнем да напълните гардеробите на хлапетата без да харчите месечната си заплата за това ;)

Благодарим ви, че прочетохте това дъъъълго, дъъъълго съобщение и най-вече ви благодарим за това, че сте ни истински съмишленици в нещата, които правим! Вие сте нашата страхотна общност! 
БЛАГОДАРИМ ВИ!

Момичетата от Скрито в Скрина

 Предишна публикация Следваща публикация


Оставете коментар

Имайте предвид, че всички коментари се преглеждат и одобряват от модератора преди да бъдат публикувани