Кошница 0
               
И така....вече сте продали или дарили повечето от умалелите дрешки на децата си и въпреки това, все още имате няколко кашона с бебешки бодита, гащеризончета, необратимо изцапани блузки и протрити панталонки, които нито можете да предложите на приятелките си с бебета, нито пък искате да изхвърлите – все пак всяка една от тези дрешки има своя малка история.
Изправени пред същата дилема, ние намерихме начин да вдъхнем нов живот на старите детски дрешки – дълго стояли по скринове и кашони. От нас дойде идеята, а самото изпълнение от няколко сръчни и невероятно талантливи дами с големи сърца и богато въображение.
В тази галерия можете да разгледате няколко от нещата, които Алекс и Ива сътвориха от купчина износени детски дрешки. А ако идеята Ви харесва и също искате да запазите любимите дрешки на детето си, макар и под друга форма, свържете се с нас на info@skritovskrina.com на тел. 0882543545 или ни посетете в магазина на ул. “Бадемова гора” 11.
 
Няколко думи за артистите, които правят тази идея възможна:
     
    Ива Кала -  куклена актриса по образование и мечтател и нещосъбирач по призвание, а по стечение на обстоятелствата и „цветна и смешна майка“, както я наричат децата й, Ива създава блога „Тропосани идеи“, за да събира на едно място всички идеи, които в годините е осъществила, ровейки в старите скринове. "Копчета, ширити, платове, дантели, цветни хартии, остатъци от минали животи....всичко може да се прероди в нещо друго", казва Ива и превръща старите, омалели дрешки на децата си, в уникални кукли. Ива често шие кукли по детски рисунки, а всяка нейна кукличка си има малко сърчице, което тя поставя в нея. Ива с удоволствие и много любов ще направи играчки и за Вашите деца.