Кошница 0

ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

РАЗДЕЛ 1 - КАКВО ПРАВИМ С ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ?

Когато закупите нещо от нашия магазин, като част от процеса на покупко-продажба, ние събираме личната информация, която ни предоставяте, като Вашето име, адрес и имейл.
Когато разглеждате нашия магазин, ние също така автоматично получаваме IP адреса на Вашия компютър, което ни предоставя информация за вашия браузър и операционна система. Когато се абонирате за нашия бюлетин като ни предоставите имейл адреса си, ние го използваме, за да Ви изпращаме имейли за нашия магазин, нови продукти и текущи промоции.

РАЗДЕЛ 2 - СЪГЛАСИЕ

С предоставянето на лични данни на сайта, за да финализирате покупката, да потвърдите, че Вие сте собственикът на Вашата кредитна или дебитна карта, да организирате връщането на покупка, или да се абонирате за нашия бюлетин, Вие ​​се съгласявате с това www.skritovskrina.com да събере и да използвате информацията само за дадената конкретна цел.
Ако искаме да използваме Вашата лична информация за маркетингови или други, различни от гореспоменатите цели, ние ще поискаме Вашето изрично съгласие.

РАЗДЕЛ 3 - ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ НА ТРЕТА СТРАНА

Ние не продаваме, заемаме или предоставяме на трети страни списъците с данни на нашите потребители и клиенти, освен когато това не е в разрез със закона; свързано със защита живота и здравето на физическото лице, за което се отнасят; в изпълнение на задача в защита на обществен интерес .

РАЗДЕЛ 4 - ПЛАЩАНЕ
На сайта www.skritovskrina.com е възможно плащане с карти Visa, Visa Electron, Master Card и American Express. Всички електронни плащания с карти в сайта www.skritovskrina.com са сигурни, тъй като електронният магазин поддържа SSL (secure socket layer) protocol.www.skritovskrina.com организира плащанията си  в съответствие със стандарта за сигурност на данните при картови разплащатия (PCI DSS). 


РАЗДЕЛ 5 - COOKIES

По-надолу сме изброили бисквитките, които използваме, за да можете да изберете дали искате да се откажете от тях или не.
 _session_id - Позволява ни да съхраняваме информация за Вашата онлайн сесия (референт, landing page и т.н.).
 _shopify_visit - нe съхранява данни, следи броя на уникалните посещения на сайта
 _shopify_uniq - следи броя на посещенията в сайта на всеки един клиент. Пази информация за съдържанието на Вашата кошница.
 _secure_session_id
 storefront_digest - Определя дали посетителят има достъп да сайта, в случай, че сайтът е защитен с парола.


РАЗДЕЛ 6 - Промени в ПОЛИТИКАТА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ

Запазваме си правото да променяме Политиката за лични данни по всяко време. Всички промени влизат в сила незабавно след тяхното публикуване на сайта. Ако направим съществени промени в тази политика, ние ще Ви уведомим тук, че сайтът е бил актуализиран, така че да сте наясно каква информация събираме, как я използваме и при какви обстоятелства, ако има такива, я разкриваме.