Кошница 0

Добре дошли в Скрито в Скрина - един по-различен бутик за детски дрехи втора употреба! Тук можете едновременно да разчистите гардеробите и скриновете на децата си и да ги напълните отново. Продайте или дарете умалелите, запазени дрешки при нас и напълнете рафтовете с прекрасни неща по мярка. 

Ако и Вие, като нас, нямате повече място за умалелите дрехи на децата си в гардероба/ на тавана/ в мазето/ в килера/ под леглото…, значи е време за генерално разчистване, за да направите място за новите им дрехи по мярка. Ето как:

 

АКО ЖИВЕЕТЕ В СОФИЯ

 1. Подберете запазените дрешки на детето си, подходящи за носене през предстоящия/настоящия сезон. Повече информация за това какво купуваме в момента и какво не, ще намерите тук (клик). А за да добиет представа на какви цени купуваме дрехите, надникнете тук (клик). 

 2. ВАЖНО! Тъй като често се случва повече от няколко човека да ни донесат дрехи за продажба в един и същи момент, молим Ви да ни се обадите на 0882 543 545 или на 0889 307 444, за да ни кажете кога да Ви очакваме. Така няма да се налага да чакате на опашка.

 3. Донесете дрехите в магазина на ул. "Бадемова гора" 11 в кв. "Стрелбище" в уговореното време.

 4. Дайте ни между 10 и 30 минути, за да разгледаме внимателно всички неща, които сте донесли и да Ви “дадем оферта”. Докато чакате, можете да разгледате какво ново има в магазина или пък може да оставите дрехите и да се върнете в удобен за Вас момент преди края на работното ни време.

 5. За всяка дреха можете да приемете “нашата оферта” и да получите пари в брой или ваучер за пазаруване в магазина. Ако решите да не приемете офертата ни, просто ще получите дрешката си обратно.

 6. Молим да ни извините ако има неща, които не можем да купим от Вас! Тези дрехи ще Ви бъдат върнати. А ако желаете, можете да ги оставите в магазина, за да ги дарим на някоя от благотворителните организации, с които работим или на семейства в нужда.

 

АКО ЖИВЕЕТЕ ИЗВЪН СОФИЯ

  1. Научете повече за това на какви цени купуваме дрехите като кликнете тук. След това вижте какво купуваме и НЕ купуваме в момента като кликнете тук. Разгледайте и дрехите на сайта ни - всички те са купени от родители като Вас и ще Ви дадат добра представа какви стилове и марки предпочитаме.

  2. В случай, че цените Ви устройват, можете да подберете нещата, които смятате, че бихме купили от Вас и когато сте готови да ни изпратите имейл на info@skritovskrina.com, в който да напишете трите си имена, точен адрес и телефон за връзка, както и кога можем да изпратим куриер да вземе дрехите и приблизително колко голяма е пратката (в килограми).

  3. Ние ще изпратим куриер, който да вземе дрехите от Вас в уговорения ден.

  4. След като пристигнат при нас и ги разгледаме внимателно, ще Ви пишем какво можем да купим и на каква стойност. Ако офертата Ви устройва, ще преведем сумата по банков път или ще Ви дадем ваучер за пазаруване в магазина на стойност офертата ни в брой + 20%.

  5. Ако сред нещата, които сте ни изпратили има дрехи, които поради някаква причина не можем да купим, те ще Ви бъдат върнати за Ваша сметка или Вие можете да изберете да ги оставите при нас за даряване.

  6. Молим да ни извините ако има неща, които не можем да купим от Вас! Тези дрехи ще Ви бъдат върнати. А ако желаете, можете да ги оставите в магазина, за да ги дарим на някоя от благотворителните организации, с които работим или на семейства в нужда.

ВАЖНО! Независимо дали продавате дрехите на детето си на място в магазина или чрез доставка с куриер, ако приемете офертата ни, ще бъдете помолени да подпишете договор за покупко-продажба, в който трябва да попълните личните си данни (трите имена, ЕГН и адрес). Това е необходимо, за да можем ние, като фирма, да осчетоводим разходите си за покупка на дрехи. Като администратор на лични данни Ви гарантираме, че тези данни ще бъдат съхраняване съгласно закона за администриране на лични данни, няма да бъдат използвани за нищо друго освен за счетоводни цели, както и, че до тях ще имат достъп единствено управителите и счетоводителите на фирмата.

Ако все още имате въпроси относно продажбата на детски дрехи, разгледайте страницата с често задавани въпроси. А ако и там не можете да намерите отговорите, които търсите, свържете се с нас на 0882 543 545.