Кошница 0

АКО ЖИВЕЕТЕ В СОФИЯ

1. Подберете запазените дрехи на детето си, подходящи за носене през предстоящия/настоящия сезон. Повече информация за това какво купуваме в момента и какво не, ще намерите тук (клик). А за да добиете представа на какви цени купуваме дрехите, надникнете тук (клик). 

2. ВАЖНО! Влезте на Facebook страницата ни (https://www.facebook.com/skritovskrina/), кликнете на бутона BOOK NOW под профилната снимка и запазете дата и час, в които да ни посетите.

3. Донесете дрехите в магазина ни на ул. "Хайдушка Гора" 40 в ж.к. Бели Брези в запазения часови диапазон.

4. Дайте ни между 10 и 30 минути, за да разгледаме внимателно всички неща, които сте донесли и да ви “направим оферта”. Докато чакате, можете да разгледате какво ново има в магазина. А ако сте с дете то имаме специален кът за него, за да се забавлява през това време. Ако предпочитате, можете да оставите дрехите и да се върнете в удобен за вас момент преди края на работното ни време.

5. За всяка дреха можете да приемете “нашата оферта” и да получите пари в брой или ваучер за пазаруване в магазина. Ако пък офертата не ви допада, просто ще получите дрешките си обратно.

6. Молим да ни извините ако има неща, които не можем да купим от вас! Тези дрехи ще ви бъдат върнати. А ако желаете, можете да ги оставите в магазина, за да ги дарим на някое от семействата в нужда, на които помагаме.

ВАЖНО! Независимо дали продавате дрехите на детето си на място в магазина или чрез доставка с куриер, ако приемете офертата ни, ще бъдете помолени да подпишете договор за покупко-продажба, в който трябва да попълните личните си данни (трите имена, ЕГН и адрес). Като администратор на лични данни, ви гарантираме, че тези данни ще бъдат съхранявани съгласно закона за администриране на лични данни, няма да бъдат използвани за нищо друго освен за счетоводни цели, както и, че до тях ще имат достъп единствено управителите и счетоводителите на фирмата.

Ако все още имате въпроси относно продажбата на детски дрехи, разгледайте страницата с често задавани въпроси. А ако и там не можете да намерите отговорите, които търсите, свържете се с нас на 0882 35 35 45.