✅ Безплатно връщане до 7 дни с готова товарителница в пратката 📦 Безплатна доставка на всички поръчки над 70лв
Кошница 0

АКО ЖИВЕЕТЕ В СОФИЯ

1. Подберете запазените детски дрехи, подходящи за носене през предстоящия/настоящия сезон. Повече информация за това какво купуваме в момента и какво не, ще намерите тук. А за да добиете представа на какви цени купуваме дрехите, надникнете тук

2. ВАЖНО! Влезте на Facebook страницата ни (https://www.facebook.com/skritovskrina/), и ни пишете, за да запазите среща. Можете да запазите среща също по имейл на info@skritovskrina.com или на 0882 35 35 45. Ще ви бъде върнато потвърждение за срещата.

3. Донесете дрехите в шоурума ни в кв. Младост 2 бл. 243 в запазения часови диапазон.

4. Можете да ги оставите за преглед и ние ще се свържем с Вас по телефон и/или имейл с оферта в парична стойност и стойност на личен код за покупки при нас. 

Ако разполагате с време, можем да прегледаме вашите дрехи и в момента на срещата.

Върху всяка дреха се извършва обстоен преглед. Цената на дрехата се определя спрямо типа дреха, състояние, марка и големина

5. След преглед на дрехите ние ще изготвим оферта в парична стойност и оферта под формата на личен код/ ваучер за покупки при нас (в онлайн магазин и на място в шоурума), който е с 20% по-висока стойност от предложената офертата. Можете да приемете или отхвърлите офертата.

6. Ако приемете офертата, ще изготвим договор за покупко-продажба на детски дрехи, който се подписва на място или се изпраща по имейл за подпис. Молим да проверите личните си данни в договора. В последния случай, молим да ни го върнете подписан и сканиран/сниман, отбелязвайки как желаете да получите сумата (ако това е избраната опция). Плащането на сумата по договора може да стане по следните начини:

  • По банков път. Ако това е избраната опция моля изпратете вашите банкови данни (Три имена на титуляра на сметката и IBAN)
  • На място в шоурума
  • Ваучер за покупки при нас, който представлява ваш персонален личен код за покупки в онлайн магазина, или на място

Дрехите, които не можем да закупим от Вас можете:

  • Да оставите за дарение (те ще бъдат дарени по време на нашите дарителски кампании)
  • Да ги вземете обратно в рамките на 5 работни дни. В противен случай, Скрито в Скрина ще приеме дрехите за дарение

Молим да ни извините ако има неща, които не можем да купим от вас! 

ВАЖНО! Като администратор на лични данни, ви гарантираме, че личните ви данни ще бъдат съхранявани съгласно закона за администриране на лични данни, няма да бъдат използвани за нищо друго освен за счетоводни цели, както и, че до тях ще имат достъп единствено управителите и счетоводителите на фирмата.

Ако все още имате въпроси относно продажбата на детски дрехи, разгледайте страницата с често задавани въпроси. А ако и там не можете да намерите отговорите, които търсите, свържете се с нас на 0882 35 35 45.

 

Liquid error (layout/theme line 382): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid