Кошница 0

АКО ЖИВЕЕТЕ В СОФИЯ

1. Подберете запазените дрехи на детето си, подходящи за носене през предстоящия/настоящия сезон. Повече информация за това какво купуваме в момента и какво не, ще намерите тук (клик). А за да добиете представа на какви цени купуваме дрехите, надникнете тук (клик). 

2. ВАЖНО! Тъй като често се случва повече от няколко човека да ни донесат дрехи за продажба в един и същи момент, молим ви да ни се обадите на 0882 543 545 или на 0889 307 444, за да ни кажете кога да ви очакваме. Така няма да се налага да чакате на опашка.

3. Донесете дрехите в магазина на ул. "Костенски водопад" 14 в кв. "Стрелбище" в уговореното време.

4. Дайте ни между 10 и 30 минути, за да разгледаме внимателно всички неща, които сте донесли и да ви “дадем оферта”. Докато чакате, можете да разгледате какво ново има в магазина. Ако предпочитате, можете да оставите дрехите и да се върнете в удобен за вас момент преди края на работното ни време.

5. За всяка дреха можете да приемете “нашата оферта” и да получите пари в брой или ваучер за пазаруване в магазина. Ако пък офертата не ви устройва, просто ще получите дрешката си обратно.

6. Молим да ни извините ако има неща, които не можем да купим от вас! Тези дрехи ще ви бъдат върнати. А ако желаете, можете да ги оставите в магазина, за да ги дарим на някое от семействата в нужда, на които помагаме.

ВАЖНО! Независимо дали продавате дрехите на детето си на място в магазина или чрез доставка с куриер, ако приемете офертата ни, ще бъдете помолени да подпишете договор за покупко-продажба, в който трябва да попълните личните си данни (трите имена, ЕГН и адрес). Като администратор на лични данни, ви гарантираме, че тези данни ще бъдат съхраняване съгласно закона за администриране на лични данни, няма да бъдат използвани за нищо друго освен за счетоводни цели, както и, че до тях ще имат достъп единствено управителите и счетоводителите на фирмата.

Ако все още имате въпроси относно продажбата на детски дрехи, разгледайте страницата с често задавани въпроси. А ако и там не можете да намерите отговорите, които търсите, свържете се с нас на 0882 543 545.