✅ Безплатно връщане до 7 дни с готова товарителница в пратката 📦 Безплатна доставка на всички поръчки над 70лв
Кошница 0

Когато първият избор е “втора употреба” – 4ри причини да предпочетете детски дрехи секънд хенд пред нови

детски дрехи

Като родители ни се иска да можем да пазаруваме качествени дрехи, но да бъдат различни, маркови, но и бюджетни. Понякога е трудно да намерим баланса и се налага да направим компромис с нещо, а колко би ни се искало да дадем най-доброто за нашите деца.

Днес искаме да ви покажем предимствата и позитивите на секънд хенд модата и да ви предложим реален начин да облечете мъниците удобно, качествено модерно и цветно, грижейки се за семейния бюджет и за природата.

Достъпни – Искаме да подберем маркови, качествени дрехи за децата ни, но често пъти това излиза много скъпо, а не е ли възможно да го направим на разумна цена? Тук отговорът е да се насочим към дрехите секънд хенд. Много от тях са почти като нови, защото малчуганите растат много бързо и успяват да ги облекат често един или два пъти. Колко прекрасно би било да дадем шанс на умалелите дрешки, като едновременно с това пестим средства, които можем да инвестираме в семейно пътуване или други необходими неща за нашите деца. Ние от "Скрито в Скрина" подбираме най-цветните, запазени, модерни и качествени находки и Ви ги предлагаме на добри цени и с регулярни намаления.

Шоурум "Скрито в Скрина",гр. София,  ул. "Хайдушка гора" 40, тел: 0882 35 35 45

Маркови -  Всеки от нас има любима марка, която се е доказала във времето като качество и стил. Затова много бихме се радвали да открием точно нея за нашето дете. Спортни брандове като Nike, Adidas, Benetton или дизайнерски като Michael Kors, или високо качество като Moyoral, Orchestra. Name it и много други. Секънд хенд модата предлага дрехи уникати, единични бройки от колекции, които не се намират по местните магазини и така можете да сте убедени, че купувате нещо наистина качествено и оригинално. Ние редовно обновяваме колекцията ни Любими марки“ със свежи попълнения където има дрехи за всеки вкус, сезон и повод.

Различни – Да бъдат модерни, красиви и различни, това желаем за нашите деца. Отново дрехите втора ръка  позволяват да изберете между дизайнерски модели, ръчно изработени или чуждестранни колекции. Всяко дете има своя индивидуалност и е хубаво тя да се подчертае и по начина, по който е облечено. В магазините има определен избор от модели детски дрехи, но той е силно ограничен.

Sonya Angelova Photography
Затова ако търсим истински находки  можем да се обърнем към дрехите втора употреба.
Има богат избор от цветове, материи, модели, дизайни, дрехи от отминали колекции и бъдете сигурни, че ако пазарувате от такъв магазин ще успеете да откриете нещо уникално и различно, за да зарадвате малката дама или малкия господин. Рокли и костюми за официален повод, ежедневни сетове, ски екипировки, топли шапки и шалове, за най-малките и по-големите, в "Скрито в Скрина" имаме нещо за всеки вкус. Целта ни е всяка дреха да е в отлично състояние, със своя чар, да е удобна и практична или ефирна и елегантна, така че децата да изглеждат красиво и различно.

Устойчиви – Все повече се говори за устойчива мода и брандовете, които имат за цел да  намалят вредното влияние на модната индустрия върху природата.

Шоурум "Скрито в Скрина",гр. София,  ул. "Хайдушка гора" 40, тел: 0882 35 35 45  

Един от начините да живеем по-устойчиво и да дадем хубав пример на тези след нас е да пазаруваме дрехи втора употреба. Така удължаваме живота на дрехите, спестяваме ценни природни ресурси за направата на нови, намаляваме вредните емисии, спестяваме вода  и даваме своя принос за един по-чист и по-добър свят.

Това е една от главните идеи зад "Скрито в Скрина", който е устойчив, екологичен и общественополезен бранд.

Заедно с Вас, родителите, ежедневно вдъхваме живот на вече носените детски дрехи, предаваме нататък и се грижим за природата, като обличаме децата в красиви, цветни, модерни и качествени дрехи втора ръка.      

    Автор и текст Румяна Методиева



Предишна публикация Следваща публикация


Оставете коментар

Имайте предвид, че всички коментари се преглеждат и одобряват от модератора преди да бъдат публикувани

Liquid error (layout/theme line 382): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid