Кошница 0

АКО ЖИВЕЕТЕ ИЗВЪН СОФИЯ

1. Научете повече за това на какви цени купуваме дрехите като кликнете тук. След това вижте какво купуваме и НЕ купуваме в момента като кликнете тук. Разгледайте и дрехите на сайта ни - всички те са купени от родители като вас и ще ви дадат добра представа какви стилове и марки предпочитаме.

2. В случай, че цените ви устройват, можете да подберете нещата, които смятате, че бихме купили от вас и когато сте готови да заявите куриер като ни изпратите имейл на info@skritovskrina.com. Необходимо е да напишете трите си имена, точен адрес и телефон за връзка, ЕГН, приблизително колко голяма е пратката (в килограми) и в колко пакета е разпределена (1 или 2), както и кога можем да изпратим куриер да вземе дрехите. Имайте предвид, че заявка за куриер за същия ден можете да направите до 10:30ч. сутринта. 

3. В уговорения ден ще бъдете посетени от куриер на Speedy, който ще вземе пратката от вас.

4. След като дрехите пристигнат при нас и бъдат обработени (обикновено това отнема около 1 седмица), ще получите имейл с информация кои от нещата можем да купим и на каква стойност. Ако офертата ви устройва, ще преведем сумата по банков път или ще ви изпратим ваучер за пазаруване в магазина на стойност офертата ни в брой + 20%.

5. Молим да ни извините ако има неща, които не можем да купим от вас! Тези дрехи ще ви бъдат върнати за ваша сметка. А ако желаете, можете да ги оставите при нас, за да ги дарим на някое от семействата в нужда, на които помагаме.

ВАЖНО! Независимо дали продавате дрехите на детето си на място в магазина или чрез доставка с куриер, ако приемете офертата ни, ще бъдете помолени да подпишете договор за покупко-продажба, в който трябва да попълните личните си данни (трите имена, ЕГН и адрес). Като администратор на лични данни ви гарантираме, че тези данни ще бъдат съхраняване съгласно закона за администриране на лични данни, няма да бъдат използвани за нищо друго освен за счетоводни цели, както и, че до тях ще имат достъп единствено управителите и счетоводителите на фирмата.

Ако все още имате въпроси относно продажбата на детски дрехи, разгледайте страницата с често задавани въпроси. А ако и там не можете да намерите отговорите, които търсите, свържете се с нас на 0882 543 545.