✅ Безплатно връщане до 7 дни с готова товарителница в пратката 📦 Безплатна доставка на всички поръчки над 70лв
Кошница 0

АКО ЖИВЕЕТЕ ИЗВЪН СОФИЯ

Скъпи родители, ако живеете извън София, или нямате възможност да си запазите час за среща с нас и да ни донесете дрешки за преглед и продажба, бихте могли да ни изпратите подбраните от вас с куриер. За целта ви молим да се запознаете в детайли с условията, които можете да откриете тук и стъпките по-долу:


1. Научете повече за това на какви цени купуваме дрехите като кликнете тук. Какво купуваме и НЕ купуваме в момента можете да видите като кликнете тук. Разгледайте и дрехите на сайта ни - всички те са купени от родители като вас търсещи прекрасни детски дрехи на добри цени. 

2. След като сте се запознали с условията и цените, на които купуваме, бихме желали да ви помолим да подготвите дрехите като ги прегледате обстойно за недостатъци. Ако забележите петънца или зацапано Ви молим да ги изперете (ние дезинфекцираме дрешките и нямаме възможност да ги третираме или отстраняваме петна). Когато подготвите дрехите, за да можем да ги закупим и спестим време и излишни разходи за Вас, както и за нас (тъй като доставката на дрехите се поема от Скрито в Скрина), Ви молим да ни изпратите официален имейл на info@skritovskrina.com със следните детайли :

  • Три имена
  • Адрес
  • Телефонен номер
  • Снимки на подбраните дрехи според условията за покупка на Скрито в Скрина

Молим да опишете артикулите (тип и възраст вижте какво купуваме и не купуваме по-горе) и да приложите снимки, за да можем да преценим, какво бихме могли да закупим, както и какво е тяхното количеството, за да ви изпратим подходящ размер плик.

След потвърждение за получаване на този имейл ще се свържем с Вас в рамките на 3 работни дни, за да уточним кои от подбраните от вас артикули бихме желали да ни изпратите с цел преглед и покупка от наша страна.

Ние ще Ви изпратим куриер с готов плик и обратна товарителница, който ще дойде до дома Ви или до избран от Вас офис на Спиди. Ще получите емайл от наша страна с потвърждение за пратката и номер на товарителница.

3. В уговорения ден ще бъдете посетени от куриера, който ще вземе пратката от вас. Не е необходимо да правите нищо допълнително, освен да поставите дрехите в плика и да  му го върнете. Той ще се погрижи те да достигнат до нас. Не добавяйте и не прикачайте допълнителни пликове към доставения. Ако останат дрешки за продажба, ние ще се погрижим да Ви изпратим отново куриер с нова обратна товарителница допълнително.

4. След получаване на дрехите, в рамките на 3 работни дни, ние ще ги прегледаме според условията ни за покупка, и ще се свържем с Вас с изготвено предложение - оферта. Цената на дрехите се определя единично за всеки артикул според състоянието, марката, големината и типа дреха.

5. Офертата ще ви бъде предоставена в парична стойност и под формата на личен код/ваучер за покупки при нас. Кодът е безсрочен, с 20% по-голяма стойност от тази на офертата и се комбинира с текущи промоции.


6. Ако приемете офертата, се изготвя договор за покупко-продажба на детски дрехи, който ще Ви изпратим по имейл за подпис. Молим да ни го върнете подписан и сканиран / сниман, и да отбележите как желаете да получите сумата :

  • По банков път. Ако това е избраната опция моля изпратете вашите банкови данни (Три имена на титуляра на сметката и IBAN)
  • Ваучер за покупки при нас, който представлява ваш персонален личен код за покупки на онлайн магазина ни или на място

Молим да ни извините ако има неща, които не можем да купим от вас! 
Дрехи, които не можем да закупим след преглед могат да бъдат оставени за дарение (те ще бъдат дарени по време на нашите дарителски кампании), или да ви бъдат върнати по куриер за ваша сметка.

ВАЖНО! Като администратор на лични данни ви гарантираме, че тези данни ще бъдат съхранявани съгласно закона за администриране на лични данни, няма да бъдат използвани за нищо друго освен за счетоводни цели, както и, че до тях ще имат достъп единствено управителите и счетоводителите на фирмата.

Ако все още имате въпроси относно продажбата на детски дрехи, разгледайте страницата с често задавани въпроси. А ако и там не можете да намерите отговорите, които търсите, свържете се с нас на 0882 35 35 45.

Liquid error (layout/theme line 382): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid