Кошница 0

По-надолу ще намерите отговорите на някои от въпросите, които най-често получаваме в Скрито в Скрина.   

 
Кои от дрешките на детето си мога да продам в Срито в Скрина?
В Скрито в Скрина приемаме дрешки за деца на възраст от около 1 до около 12 години, които са в отлично състояние – като нови или много запазени, без петна или следи от избелване, без липсващи копчета или разшити подгъви. Когато преглеждате и избирате кои детски дрехи да донесете при нас, мислете за това какво Вие самите бихте или не бихте купили. Така например скъсани блузки, протрити дънки или изцапани рокли ще Ви бъдат върнати. Важно е дрехите да бъдат подходящи за предстоящия сезон. Няколко месеца преди зимата, например, започваме да купуваме пуловери и зимни якета, а непосредствено преди лятото – тениски, шорти и рокли с къс ръкав. Ако имате колебания за това какво да донесете в магазина, прегледайте насоките ни тук или ни звъннете на 0882543545.
 


Има ли марки дрехи, които предпочитате или такива, които не приемате?
Почти всички дрехи, които ще намерите в Срито в Скрина са на добре познати марки - от H&M (Logg), Okaidi и NameIt, през GAP, Zara, Esprit, Diesel, Benetton и Mayoral до NOA NOA, Dolce&Gabana, Ralph Lauren и Armani. Но без значение каква е марката, колкото по-запазена, модерна, оригинална и уникална е дадена дреха, толкова по-голям шанс има да я купим и то на добра цена. И понеже ние наистина се стремим дрехите, които предлагаме в магазина, да бъдат не просто качествени, но и красиви, интересни и впечатляващи, не ни се сърдете ако не можем да вземем всичко, което сте ни донесли!
 


Колко пари ще получа за дрешките, които продам в Срито в Скрина?
Дрешките, които донесете ще бъдат прегледани една по една, много внимателно. За всяко едно от нещата, които решим да купим от Вас, ще Ви дадем "оферта", която ще зависи от типа дреха, нейното състояние, марка и размер. Ако предложените цени ви устройват, ще получите сумата за продадените дрехи на място в магазина. Ако пък вместо кеш предпочетете ваучер за покупка в магазина, стойността на ваучера ще бъде с 20% по-висока от това, което сме ви предложили в брой. За да можете да се ориентирате по-добре, разгледайте тук какви дрехи и на какви цени сме купили наскоро.

  

Какво се случва с дрехите, които донеса и не приемете?
Ако преценим, че поради някаква причина не можем да закупим дрехите от Вас (дрехата има дефект, износена е, не е подходяща за сезона, за който в момента “пазаруваме” и т.н) ще Ви я върнем или, ако желаете, ще можете да я оставите в магазина, за да я дарим на благотворителна организация, дом за сираци или семейство в нужда.

 

Има ли определено време, в което трябва да дойда, за да продам дрехите на детето си?
Можете да донесете дрехите между 10ч. и 18:30ч. от понеделник до петък и между 11ч и 17:30ч. в събота. ВАЖНО! Тъй като често се случва повече от няколко човека да ни донесат дрехи за продажба в един и същи момент, молим Ви да ни се обадите на 0882 543 545 или на 0889 307 444, за да ни кажете кога да Ви очакваме. Така няма да се налага да чакате на опашка.
 

 

Не живея в София и нямам възможност да дойда на място в магазина, за да продам умалелите дрехи на детето си. Мога ли да ги изпратя по куриер?
Можете! За да стане това оптимално бързо, лесно и изгодно за Вас, уверете се първо, че цените, на които купуваме дрехите от родители като Вас, биха Ви устроили. Кликнете тук, за да намерите повече информация за това на какви цени сме купили някои от дрехите в Скрина. Тук ще откирете информация за това какво купуваме и НЕ купуваме в момента. Разгледайте и дрехите на сайта ни - всички те са купени от родители като Вас и ще Ви дадат добра представа какви стилове и марки предпочитаме. В случай, че цените Ви устройват, можете да подберете нещата, които смятате, че бихме купили от Вас и когато сте готови да ни се обадите. Ние ще изпратим куриер, който да вземе дрехите от Вас за наша сметка. След като пристигнат при нас и ги разгледаме внимателно, ще Ви пишем какво можем да купим и на каква стойност. Ако офертата Ви устройва и предпочитате да Ви платим в брой, ние ще преведем сумата по банков път. Ако желаете, можете вместо пари в брой да вземете ваучер за пазаруване в магазина, който ще бъде на стойност с 20% повече от стойността на офертата ни в брой. Ако сред нещата, които сте ни изпратили има дрехи, които поради някаква причина не можем да купим, те ще Ви бъдат върнати за Ваша сметка или Вие можете да изберете да ги оставите при нас за даряване.

 


На кои благотворителни организации дарявате?
Ние постоянно търсим нови благотворителни организации, домове за сираци, къщи от семеен тип, бежански центрове и семейства в нужда, на които можем да помогнем с детски дрешки. Сред тях са домът за сираци “Св. Николай” в с. Нови хан и децата на отец Иван, Съвета на жените бежанки в България, както и десетки семейства в нужда. Ако Вие сте родител и изпитвате затруднения с купуването на дрехи за бързо растящите Ви деца или пък знаете за хора/семейства/организации, които биха имали нужда от помощта ни, можете да се свържете с нас като ни изпратите имейл на info@skritovskrina.com или ни се обадите на 0882543545.

 


Защо да продавам дрехите на детето ми в Срито в Скрина, когато продавайки ги в други сайтове мога да получа повече пари за тях?
Наистина, има сайтове, в които можете да продадете дрешките на детето си на цената, на която сте решили, но това със сигурност е свързано с много повече време и усилия от Ваша страна. В Скрито в Скрина, от друга страна, ние ще свършим цялата работа (дезинфекциране и гладене на дрешките, правене на снимки и публикуване на дрехите онлайн, изпращане до купувача и даряване на благотворителни организации и т.н.) вместо Вас. Така, с едно идване до магазина Вие ще можете не само да разчистите гардероба на детето си, но и да го напълните отново с красиви дрехи по мярка.
 


 
Обработват ли се дрехите в Скрито в Скрина по някакъв специален начин?
Да! Всички дрехи при нас са първо дезинфекцирани с IMPRESAN - дерматологично тестван и сертифициран по Харта на ЕС дезинфектант, който не оказва отрицателно въздействие върху поносимостта на кожата на обработваните текстили и е абсолютно безвреден за бебешката и детска кожа. След дезинфекцията, дрехите се перат с хипоалергенен прах за пране и омекотител на марката Sano.
  


Колко време е валиден ваучерът за пазаруване в магазина, който ще получа, когато продам дрехите на детето ми при вас?
Ваучерът няма срок на валидност и дори може да бъде използван на няколко пъти - при различни пазарувания онлайн на www.skritovskrina.com или на място в магазина. Ваучерът може, също така, да бъде преотстъпен на друг човек.
 


Мога ли да използвам ваучера онлайн?
Със сигурност! Можете да използвате ваучера както при покупка на място в магазина на ул. "Бадемова гора" 11, така и при пазаруване на сайта ни.
 


Мога ли да върна дрехи закупени в Срито в Скрина?
Разбира се! Ако, поради някаква причина, не сте доволни от покупката си, имате 14 дни да я върнете и да получите парите си обратно или да я замените за друга дреха. За повече информация по тази тема, погледнете нашите Условия за връщане и замяна на закупена стока.
 


Как мога да платя за поръчката си?
Можете да платите с наложен платеж при получаване на поръчката си или да я вземете и платите на място в магазина на ул. "Бадемова гора" 11.
 


Колко струва доставката? .
Цената на доставката e 3.50лв. за София и 3.90лв. за страната. ЗА ПОРЪЧКИ НАД 50ЛВ. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.


С коя куриерска фирма работите?
Работим със Спиди. Може да платите с наложен платеж на куриера, който доставя поръчката Ви или да заявите взимане на място от офис на Спиди, който е най-удобен за Вас.


Колко време отнема доставката?
2 до 3 работни дни от момента, в който поръчате.

 

Ако не откривате това, което търсите сред отговорите по-горе, не се колебайте да се свържете с нас на 0882543545 или чрез имейл на info@skritovskrina.com.