✅ Безплатно връщане до 7 дни с готова товарителница в пратката 📦 Безплатна доставка на всички поръчки над 70лв
Кошница 0

Тук ще намерите отговорите на някои от въпросите, които най-често получаваме в Скрито в Скрина.   

 
Кои от дрешките на детето си мога да продам в Скрито в Скрина?
В Скрито в Скрина приемаме дрешки за деца на възраст от около 9 месеца до 12 години, които са в отлично състояние – като нови или много запазени, без петна или следи от избледняване или захабяване на материята, без липсващи копчета, разшити подгъви или скъсване. Когато преглеждате и избирате кои детски дрехи да донесете при нас, мислете за това какво вие самите бихте или не бихте купили. Така например скъсани блузки, протрити дънки, изцапани рокли или избледнели анзуци не бихме могли да преложим на други деца и такива дрешки ще ви бъдат върнати. Важно е дрехите да бъдат подходящи за предстоящият сезон. Няколко месеца преди зимата, например, започваме да купуваме пуловери, зимни якета и грейки, а непосредствено преди лятото – тениски, шорти и рокли с къс ръкав. Ако имате колебания за това какво да донесете в магазина, прегледайте насоките ни тук или ни позвъннете на 0882 35 35 45 и ние ще ви помогнем в преценката.
 


Има ли марки дрехи, които предпочитате или такива, които не приемате?
Почти всички дрехи, които ще намерите в Скрито в Скрина са на всички ни добре познати марки - от Next, Okaidi, NameIt; DPAM, H&M (LOGG),GAP, Zara, Esprit, Mango, Diesel, Benetton и Mayoral, NOA NOA, Dolce&Gabana, Ralph Lauren и Armani. Но без значение каква е марката, колкото по-запазена, модерна, оригинална и уникална е дадена дреха, толкова по-голям шанс има да я купим и то на добра цена. И понеже ние наистина се стремим дрехите, които предлагаме в магазина, да бъдат не просто качествени, но и красиви, интересни и впечатляващи, не ни се сърдете ако не можем да вземем всичко, което сте ни донесли!
 


Колко пари ще получа за дрешките, които продам в Скрито в Скрина?
Дрешките, които донесете ще бъдат прегледани една по една, много внимателно. За всяко едно от нещата, които решим да купим, ще ви дадем "оферта", която ще зависи от типа дреха, нейното състояние, марка и размер. Ако предложената оферта ви устройва има следните опции:  или да получите сумата за продадените дрехи на място в магазина или да ви издадем ваучер за покупка в магазина, чиято стойност ще бъде с 20% по-висока от това, което сме ви предложили в брой. За да можете да се ориентирате по-добре, разгледайте тук какви дрехи и на какви цени сме купили наскоро.

  

Какво се случва с дрехите, които донеса и не приемете?
Ако преценим, че поради някаква причина не можем да купим дрехи от вас (дрехата има дефект, износена или лекьосана е, не е подходяща за сезона, за който в момента “пазаруваме” и т.н.) ще ви я върнем. Ако желаете, можете също да я оставите в магазина, за да я дарим на някое от семействата в нужда, на които помагаме.

 

Има ли определено време, в което трябва да дойда, за да продам дрехите на детето си?

Можете да донесете дрехите си между  всеки ден (без събота и неделя) между 13:00ч. и 17:00ч. За целта можете да си запазите час във страницата ни във Facebook, по емейл на  info@skritovskrina.com, или телефон на 0882 35 35 45, за да можем да ви отделим цялото си внимание и да прегледаме дрехите обстойно.

ВАЖНО!  В случай че сте възпрепятствани молим да ни се обадите на 0882 35 35 45, за да ни предупредите и евентуално да се разберем за друг удобен за вас момент.

Можете да ни донесете дрешки в работното ни време когато ви е удобно и без среща, но най-вероятно при такива обстоятелства ще ви предложим да ни ги оставите, ние да ги прегледаме обстойно и да се свържем с вас, за да ви направим оферта.

 

Не живея в София и нямам възможност да дойда на място в магазина, за да продам умалелите дрехи на детето си. Мога ли да ги изпратя по куриер?
Можете! За да стане това оптимално бързо, лесно и изгодно за вас, уверете се първо, че цените, на които купуваме дрехите  ви устройват. Кликнете тук, за да намерите повече информация за това на какви цени сме купили някои от дрехите в Скрина. Тук ще откирете информация за това какво купуваме и НЕ купуваме в момента. Разгледайте и дрехите на сайта ни - всички те са купени от родители като вас и ще ви дадат добра представа какви стилове и марки предпочитаме. В случай, че цените ви устройват, можете да подберете нещата, които смятате, че бихме купили и когато сте готови, да попълните формата, която ще намерите тук, за да изпратим куриер, който да вземе дрехите. След като пристигнат при нас и ги разгледаме внимателно, ще ви пишем какво можем да купим и на каква стойност. Ако офертата ви устройва и предпочитате да ви платим в брой, ние ще преведем сумата по банков път. Ако желаете, можете вместо пари в брой да вземете ваучер за пазаруване в магазина, който ще бъде на стойност с 20% повече от стойността на офертата ни в брой. Ако сред нещата, които сте ни изпратили има дрехи, които поради някаква причина не можем да купим, те ще ви бъдат върнати за ваша сметка или вие можете да изберете да ги оставите при нас за дарение.

 


Къде отиват дрехите, които оставя за дарение в Скрито в Скрина?
Дрехите, които оставите при нас за даряване се преглеждат и сортират по възраст. Списъкът ни от родители, на които впоследствие изпращаме тези дрехи, се състои от над 100 семейства от цялата страна, които в последните три години са се свързали с нас и, които изпитват затруднения с осигуряването на дрехи за техните деца. На тези семейства ние периодично изпращаме дрехи. В същото време не спираме да търсим и други родители, на които бихме могли да помогнем. Дрехите, за които не намерим нови притежатели, се подаряват на благотворителни събития, които организираме два пъти годишно. Тук можете да прочетете повече за едно от тези събития. Една малка част от всички дарени дрехи не може да бъде "предадена нататък". Това са много износени и захабени дрехи или дрехи, които никой не е пожелал да вземе през последната година. Тези неща пакетираме и извозваме до места за рециклиране на платове.

 

 

Защо да продавам дрехите на детето ми в Скрито в Скрина, когато продавайки ги във Facebook или сайтове като Bazar.bg и OLX.bg мога да получа повече пари за тях?
Наистина, има сайтове и Facebook групи, в които можете да продадете дрешките на детето си на цена по-висока от тази, която ние ще ви предложим. В интерес на истината, ние ви съветваме да го направите ако имате необходимото време за това. Но тъй като този процес е свързан с не малко усилия от ваша страна, обикновенно сериозно постоянство и изморително чакане с надежда, можете да предпочетете просто да донесете или изпратите умалелите дрехи в Скрито в Скрина, където ние ще свършим по-голямата част от работата вместо вас. Единственото, което вие ще трябва да направите, е да подберете и изперете дрехите, за да сте сигурни, че по тях няма петна. От там нататък ние се заемаме с дезинфекцирането,  гладенето, снимането и публикуване на дрехите на сайта, както и изпращането до купувача или даряването на родители в нужда.  
 


 
Обработват ли се дрехите в Скрито в Скрина по някакъв специален начин?
Да! Всички дрехи при нас са първо дезинфекцирани с HUWA SAN (това е екологично чист препарат на основата на водороден пероксид и колоидно сребро), който не оказва отрицателно въздействие върху поносимостта на кожата на обработваните текстили и е абсолютно безвреден за бебешката и детска кожа. 
  


Колко време е валиден ваучерът за пазаруване в магазина, който ще получа, когато продам дрехите на детето ми при вас?
Ваучерът няма срок на валидност и може да бъде използван  при пазаруване онлайн на www.skritovskrina.com или на място в магазина. Ваучерът може, също така, да бъде преотстъпен на друг човек.
 


Мога ли да използвам ваучера онлайн?
Със сигурност! Можете да използвате ваучера както при покупка на място в магазина в гр. София, кв. Младост 2 бл. 243, срещу РУМ, така и при пазаруване на сайта ни. Той е безсрочен и се комбинира с текущи промоции!

 


Мога ли да върна дрехи закупени в Скрито в Скрина?
Разбира се! Ако, поради някаква причина, не сте доволни от покупката си, имате 7 дни, за да я върнете безплатно и да получите парите си обратно или да я замените за друга дреха. За повече информация по тази тема, погледнете нашите Условия за връщане и замяна на закупена стока.
 


Как мога да платя за поръчката си?
Можете да платите с наложен платеж при получаване  от куриер или да я вземете и платите на място в магазина в гр. София, кв. Младост 2 бл. 243, срещу РУМ
 


Колко струва доставката? 

Цената на доставката e:

  • 5.00лв. за доставка до офис на SPEEDY (списък с офисите ще намерите като кликнете тук); 
  • 5.50лв. за доставка до адрес; 
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 70.00лв.


С коя куриерска фирма работите?
Работим със SPEEDY. Може да платите с наложен платеж на куриера, който доставя поръчката ви или да заявите взимане на място от офис на SPEEDY, който е най-удобен за вас.


Колко време отнема доставката?
От 3 до 4 работни дни от момента на поръчката. За поръчки направени в делнични дни до 14:00ч. бихме могли да доставим пратката ви и на следващия работен ден.

 

Ако не откривате това, което търсите сред отговорите по-горе, не се колебайте да се свържете с нас на 0882 35 35 45 или чрез имейл на info@skritovskrina.com.

Liquid error (layout/theme line 382): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid