✅ Безплатно връщане до 7 дни с готова товарителница в пратката 📦 Безплатна доставка на всички поръчки над 70лв
Кошница 0

Можете да върнете всеки един от продуктите, поръчани от www.skritovskrina.com в рамките на 14 дни от датата на получаване на пратката. За да бъде приет върнатият продукт е необходимо:

(1)  Да се свържете със Скрито в Скрина като ни изпратите имейл на info@skritovskrina.com и заявите желанието си да върнете продукта.

(2)  Да ни изпратите обратно продукта на адрес гр. София, кв.Младост 2 бл. 243 или до офис на Спиди гр.София ж.к. Младост 3, бл.380 неупотребяван, заедно с касовата бележка и стоковата разписка. Транспортните разходи са за сметка на Клиента и НЕ се възстановяват. Пратки, изпратени с наложен платеж не се приемат.  Връщане на сумата за продуктите става до 14 календарни дни, считано от датата, на която го получим, чрез банков превод (в този случай е необходимо да ни изпратите номер на банкова сметка и титуляр на сметката, по която да бъде възстановена сумата).

Потребителят е длъжен да съхранява получената от него стока и да осигури запазването на нейното качество. Не трябва да е нарушена целостта и на поставения етикет (в случай, че има такъв).

При неизпълнение на тези условия, Скрито в Скрина си запазва правото да откаже приемане на върната стока, и съответно да не възстанови платената сума от Потребителя.

Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й.

Скрито в Скрина предлага стоки втора употреба, поради което няма възможност да заменя върнати при рекламация артикули със същите. При рекламация Скрито в Скрина може да върне заплатената от клиента сума за артикула съгласно описаната по-горе процедура или да замени артикула с друг на същата или по-висока стойност, като при замяна за артикул на по-висока стойност от стойността на рекламирания продукт, разликата в цената се доплаща от клиента. 

Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка. 

 

Liquid error (layout/theme line 382): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid