Кошница 0

Клиентът има право да върне продуктите, поръчани от www.skritovskrina.com в рамките на 14 дни от датата на доставката. За да бъде приет върнатият продукт е необходимо:

(1)  Да се свържете със Скрито в Скрина като ни изпратите имейл и заявите желанието си да върнете продукта.

(2)  Да ни изпратите обратно продукта неупотребяван, заедно с всички получени документи. Разходите по връщането на продукта са за сметка на клиента. Може да го върнете и на място в магазина на ул. "Бадемова гора" 11, ж.к. Стрелбище, София. Връщане на сумата за продуктите става до 14 календарни дни, считано от датата, на която го получим, чрез банков превод (в този случай е необходимо да посочите банка, IBAN, BIC, име на титуляря на сметката).

Потребителят е длъжен да съхранява получената от него стока и да осигури запазването на нейното качество. Не трябва да е нарушена целостта и на поставения етикет (в случай, че има такъв).

При неизпълнение на тези условия Скрито в Скрина си запазва правото да откаже приемане на върната стока и съответно да не възстанови платената сума от Потребителя.

Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й.

Скрито в Скрина предлага стоки втора употреба, поради което няма възможност да заменя върнати при рекламация артикули със същите. При рекламация Скрито в Скрина може да върне заплатената от клиента сума за артикула съгласно описаната по-горе процедура или да замени артикула с друг на същата или по-висока стойност, като при замяна за артикул на по-висока стойност от стойността на рекламирания продукт, разликата в цената се доплаща от клиента. 

Всички разходи, които Потребителят е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката остават за негова сметка.