✅ Безплатно връщане до 7 дни с готова товарителница в пратката 📦 Безплатна доставка на всички поръчки над 70лв
Кошница 0
Добре дошли в Скрито в Скрина - един по-различен онлайн магазин за детски дрехи секъндхенд! Тук можете едновременно да разчистите гардеробите на децата си и да ги напълните отново. Продайте или дарете умалелите, запазени детски дрехи при нас и "презаредете" скриновете с красиви, подбрани неща по мярка. 

Ако искате да научите как можете да продадете умалелите дрехи в Скрина, кликнете тук! Ако искате да разгледате онлайн магазина, тогава - насам! Ако пък искате да научите повече за това как се роди идеята за Скрито в Скрина и кой стои зад нея, тогава четете надолу!

Запознайте се с Кристина и Борислава - момичетата зад Скрито в Скрина, които през 2015г. създават първия по рода си в България "офлайн" и онлайн магазин за носени и нови детски дрехи, обединени около идеята, че всичко може да бъде рециклирано по един или друг начин! Вещите могат да сменят предназначението си, а дрехите - притежателите си и могат да бъдат отново заобичвани, и да живеят втори, и трети, и четвърти живот... Ето какво казва всяка една от тях за себе си и за Скрито в Скрина:
 
Борислава: Аз съм архитект и интериорен дизайнер и обичам да създавам нови неща, понякога сменяйки предназначението на стари, вече непотребни вещи и материали. Като любител-шивач правя същото – измъквам любимите омалели, поизносени дрехи от скрина и ги превръщам в играчки и аксесоари на племенниците ми. Тази моя любов към “съживяването” на всичко непотребно намери израз в Скрито в Скрина. Всъщност Скрито в Скрина се превърна в мисия за мен: заедно с всеки, който повярва в нашата идея, да направим красивите, качествени детски дрехи по-достъпни; да превърнем пролетното и есенното разчистване на детските гардеробчета в лесно и приятно занимание; да намерим всички пътища, по които детските дрешки да стигнат до семейства и деца в нужда, и не на последно място, да се опитаме да променим негативното отношение на много родители към използването на вече носени, но отлично запазени детски дрехи. Защото дрехите, които ще намерите при нас не са обикновени дрехи втора употреба, а нечии любими дрешки, които изглеждат като нови и които чакат да бъдат заобичани отново.
 
Кристина: Любовта ми към секъндхенд или “почти новите” дрехи датира от времето, когато живеех в Ню Йорк. Там за първи път разбрах, че мога да купувам красиви и качествени дрехи, които изглеждат като нови, на страхотни цени.
Няколко години по-късно вече живея в България и като майка на двама мъника повече от всякога се нуждая от секъндхенд магазини наоколо. От една страна децата растат толкова бързо и зареждането на гардеробите им всеки следващ сезон с нови неща по мярка излиза скъпо. От друга страна, скриновете на децата са пълни с прекрасни дрешки в отлично състояние, но вече омалели. А тези дрехи биха били точните попълнения в нечий друг скрин. И понеже не намерих място в София, където бързо и лесно да оставя всички тези дрехи, разчиствайки гардеробите на мъниците, хрумна ми, че аз мога да създам това място. Споделих идеята с Борислава, тя нахвърля още хиляда прекрасни мини идеи към нея и "скочи въодушавено на борда"... 
 
Ето така се роди идеята за Скрито в Скрина – мястото, където можете да продадете или дарите омалелите дрехи и аксесоари на децата си и в същото време да “заредите” гардеробите им с красиви неща по мярка.
Спирайки се при нас, не просто спестявате пари, но помагате на други родители да се снабдят с красиви, качествени детски дрехи на добри цени. Нещо повече - заедно се превръщаме в едно малко "зелено" движение като рециклираме дрехите на децата си, намираме им ново приложение и връщаме към нов живот вече използвани неща, скрити някъде дълбоко в скрина.

Благодарим Ви, че се спряхте тук и, че сте част от нашата мисия!
 
Екипът на Скрито в Скрина 
Liquid error (layout/theme line 382): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid