✅ Безплатно връщане до 7 дни с готова товарителница в пратката 📦 Безплатна доставка на всички поръчки над 70лв
Кошница 0

Новото начало на Скрито в Скрина

Предай нататък

Скъпи родители, приятели, последователи, банда на “Скрито в Скрина”.

Измина вече месец откакто екипът на този очарователен проект бе променен. Основателите, Кристина и Борислава, поеха по свои нови пътища, всеки от които по-вълнуващ и завладяващ.

Със сълзи в очите и много надежда ни предадоха тази великолепна рожба, която е “Скрито в Скрина”. Те в продължение на седмици бяха до нас, за да ни обучават, подкрепят, и предадат своите знания, умения и ценности. Те са и ще останат завинаги неизменна част от “Скрито в Скрина”.

Днес мислим, че е дошло време да ви разкажем за нас, като новите лица зад “Скрина”.

Ние, Габриела и Лидия, сме също като тях - майки и приятелки от дълги години. И двете сме завършили хуманитарни и социални науки, респективно социология и психология. Дълги години живяхме, учихме и работихме в чужбина, по-конкретно в Белгия и Франция, където нашето приятелство се роди. Прибрахме се в България в търсене на дом, топлина, семейство и разбира се, с надежда да осъществим мечтите си и да открием призванието, на което да се отдадем. Междувременно и двете станахме майки на две прекрасни момиченца. Така открихме “Скрито в Скрина”!

Един обикновен ден, беше сряда, получихме онзи емайл, в който научихме, че има опасност ''Скрито в Скрина'' да затвори. Без да се замислим си предадохме информацията. Реакцията на двете ни беше '' А защо не го купим?!''. Така се озовахме на чело на този прекрасен проект.
“Скрито в Скрина” е много повече от секъндхенд магазин. Той е обещание за по-добро бъдеще, взаимопомощ, общност със споделени ценности и вярвания, които ние искрено се надяваме да съумеем да развием и предадем нататък .

Нашата визия за Скрина”

Бихме искали “Скрито в Скрина” да бъде още по-близък до Вас, нашата банда.

Последният месец се концентрирахме върху физическия магазин в гр. София, който вярваме се превърна в едно уютно местенце както за по-малки, така и за по-големи деца, сгушено в покрайнините на Южния Парк.  

…..това са само една част от многотo идеи, с които бихме желали да създаваме повод малките и големи приятели на “Скрина” да се срещат. 

Бихме искали да си помагаме повече, да се забавляваме заедно повече и, разбира се, да продължаваме да обличаме децата си с прекрасни дрешки по мярка, подбрани с грижа и любов.

Нашата визия е да развиваме и разгръщаме “Скрито в Скрина”. Идеята за “Предай Нататък” да достигне до още повече съмишленици в страната и, защо не, дори да премине границите на Родината.

Благодарим ви, на Вас!!!

Нашите приятели, нашата банда, че вярвате в нас!

Без вас, “Скрито в Скрина” не би бил и не ще бъде това което е!

До нови, още по-вълнуващи срещи!

Новите момичета от “Скрито в Скрина”



Предишна публикация Следваща публикация


  • Кристина Узунова на

    Ах, толкова съм щастлива и горда, че Скрито в Скрина попадна във възможно най-добрите ръце! Попътен вятър, момичета! <3


Оставете коментар

Имайте предвид, че всички коментари се преглеждат и одобряват от модератора преди да бъдат публикувани

Liquid error (layout/theme line 382): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid