✅ Безплатно връщане до 7 дни с готова товарителница в пратката 📦 Безплатна доставка на всички поръчки над 70лв
Кошница 0

В Седмицата на споделянето, споделяме детския скрин!

даряване

Чували ли сте за Глобалната седмица на споделянето? Мммда...и ние не бяхме чували до преди няколко месеца. Но, оказва се, това е една кампания, която бързо набира скорост, и която буквално променя животи...и нагласи! 

 

Идеята за Глобална седмица на споделянето (Global Sharing Week) се ражда през 2012г. в Англия, където група млади хора решават да обединят усилията си и да се захванат с популяризирането на “споделената икономика”. Те вярват в силата на общността и съвместната работа, и смятат, че на базата на споделянето е възможна трансформация към по-устойчиво общество; вярват, че споделянето на материални и нематериални придобивки, много от които биват прахосвани от притежателите си, може коренно да промени живота на милиони жени, мъже и деца по целия свят.

От създаването си до днес, близо 220 организации и бизнеси от всички континенти са се включили в кампанията с различни събития, вариращи от споделяне на знания и умения, през съвместна работа по проекти, до споделяне на неделния обяд. Кампанията Глобална седмица на споделянетое помогнала по един или друг начин на над 100 милиона души по света.

И тъй като ние силно вярваме в същите идеи, а самият бизнес модел на Скрито в Скрина се гради именно на желанието на родителите да споделяти да предадат нататък” (независимо дали продават или даряват) умалелите дрехи на своите деца, смятаме, че е абсолютно задължително да се включим в Глобалната седмица на споделянето. Затова тази неделя, 4 юни от 11:00ч. до 18:00ч. в магазина ни на ул. “Бадемова гора” 11 в София, ще "споделим" детския скрин като подарим много от дрехите, дарени от родители в Скрито в Скрина. Дрехите са с размери от 3м. до 14г., изключително запазени, на познати и любими марки.

Ако сте в София, непременно се разходете до Южния парк (времето обещава да е слънчево и топло), спрете се в Скрито в Скрина и вземете (абсолютно безплатно!) дрешките, които сте харесали за вашите мъници...или попорастнали деца! Ако пък сте твърде далече, за да ни посетите, пишете ни - ние ще направим всичко възможно да "предадем нататък" дрехите, които други родители са дарили в Скрина!

И не на последно място - сърдечно благодарим на всички родители, които ежедневно даряват умалелите дрехи на децата си в Скрина, и които правят подобни инициативи възможни! БЛАГОДАРИМ ВИ!



Предишна публикация Следваща публикация


Оставете коментар

Имайте предвид, че всички коментари се преглеждат и одобряват от модератора преди да бъдат публикувани

Liquid error (layout/theme line 382): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid